Medisch certificaat coronatest

Heb je bij PostYourLab een corona antigeen speekseltest of een Corona (neutraliserende) antistoffen test gedaan en wil je hiervan een certificaat ontvangen? Bijvoorbeeld als je werkgever hierom vraagt of ter voorbereiding op een vakantie of zakenreis? PostYourlab biedt vanaf nu de mogelijkheid om een certificaat van de uitslag van je coronatest te bestellen.

Hoe het werkt?

  • Heb je een labuitslag ontvangen dan kun je het certificaat bestellen via de link op je persoonlijke uitslagen pagina.

Corona antigeen speekseltest
Jouw persoonlijke gegevens en testuitslag worden weergegeven op het certificaat. Voor een factuur op naam vul je jouw naw-gegevens in. Daarna kun je het certificaat downloaden en ontvang je deze ook per e-mail.

Corona (neutraliserende) antistoffen test
Omdat deze test anoniem te bestellen is, vul je zelf je persoonlijke gegevens in en wordt je testuitslag weergegeven. Daarna kun je het certificaat downloaden en ontvang je deze ook per e-mail.

Bij bestelling van het certificaat geef je ons toestemming om jouw uitslag van de Corona (neutraliserende) antistoffen test of corona antigeen test naar jou te rapporteren.

Disclaimer: Aan het certificaat kunnen geen rechten worden ontleend. Wil je het certificaat gebruiken voor reizen, ga dan na welke specifieke eisen er worden gesteld aan het certificaat. Deze eisen zijn per land en luchtvaartmaatschappij verschillend en veranderen geregeld, kijk voor meer informatie IATA Travel Centre.

Klik hier voor een voorbeeld van het certificaat.

Prijs: € 19,50

SN-nummer en pincode

Vul hier het SN-nummer in die je van PostYourLab per sms hebt ontvangen na de registratie van je bloedafname.
Vul hier de pincode in die je van PostYourLab per sms hebt ontvangen na de registratie van je bloedafname.